Om MST

Malmö Stålteknik AB är en kompetent aktör inom byggsmide, service, underhåll samt legotillverkning riktad främst mot bygg och industrimarknaden.
Vi är verksamma i södra Sverige upp till Mälardalen men åtar oss även uppdrag utanför denna region om kunden så önskar.

 

Malmö Stålteknik AB ägs och drivs av eldsjälar som besitter mer än 100 års sammanlagd erfarenhet från bygg och industrimarknaden dessutom har vi mycket kompetenta och erfarna medarbetare som alla har en gedigen bakgrund och ett stort kunnande inom våra arbetsområden.
Malmö Stålteknik AB erbjuder våra kunder allt inom ståltillverkning och montering från den enklaste järnbiten till kompletta stålstommar i stål, rostfritt och aluminium med höga krav på kvalitet såväl på utförande, tider och priser.

 

Våran målsättning är alltid att sätta kunden i centrum genom ett nära samarbete och att tillsammans finna de ultimata lösningarna för varje uppgift, vi arbetar med ett flertal av entreprenadstyper men mestadels med totalentreprenad (ABT) generalentreprenad (AB) och leveransentreprenad (ABM) och har omfattande kunskaper i ritningsframställan och beräkningar där alla erfoderliga handlingar tas fram i senaste versionen av AUTO DESK med tillhörande program.

Vi är certifierade enligt SS EN-1090 – ISO 3834 – ISO 17660 – Behörighet TR-stål samt alla våra svetsare har licenser i enighet med EN-287 standard.

1 2